+359 89 7977944
ZARKOPERFUME MOLECULE No8 wooden chips

ZARKOPERFUME MOLECULE No8 wooden chips

Цена: 180 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

MOLéCULE No. 8 от Zarkoperfume е дървесен фужерен аромат за жени и мъже,който стартира през 2015 г.Парфюмерът е Зарко Алманн Павлов.Връхни нотки:органично масло от мандарина – и молекули;Сърдечни нотки: абсолютна турска роза – и молекули;База:западноиндийско органично масло от пачули,черен агар,дървесни ноти – и молекули.

Датската нишова марка Zarkoperfume използва технологиите от 20-те години на миналия век, когато парфюмите „зреят” в дървени вани, като вино или коняк,като съчетава тази полузабравена техника със съвременни иновации.Молекулярните букети на тази невероятна палитра от аромати са със слоеста структура,която е създадена като картина, щрих по щрих.

MOLéCULE No. 8 е като изгрев в тишина или чувството, което изпитвате,когато чуете думите „Обичам те“.Основната му цел е да предаде в своята цялост усещането за невинност и човешка красота.Парченца от агарово дърво се поставят няколко пъти в „закваската“ за дълго време и след това се отстраняват.Ферментиралите суровини са облагородени с различни молекули,което води до уникално карамелено,но не захаросано излъчване.Прозрачният и ясен характер на аромата се подчертава от нотки на искряща мандарина, абсолю от турска роза, масло от западноиндийско пачули и черен агар,които сякаш се издигат от дървесната основа и блещукат в светли и тъмни нюанси с невероятна красота.Наситен със скандинавски мотиви,MOLéCULE No. 8 е като триумф на интровертността!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи