+359 89 7977944
ZARKOPERFUME BUDDHA WOOD

ZARKOPERFUME BUDDHA WOOD

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

BUDDHA-WOOD от Zarkoperfume е дървесен аромат за жени и мъже.Носът зад този аромат е Зарко Алман Павлов.Връхни нотки: сандалово дърво, кашмирено дърво. Сърдечни нотки: мускус. Базови нотки: дърво на Буда (вид фикус).

Buddha-Wood е докосването на чистата, девствена природа,мелодията на древните традиции, съхранили силата на духа и вярата на нашите предци.Това не е просто парфюм,а философия,вид генетична памет,а ароматите са неразделна част от нея.Композицията нежно се разкрива с благородното несравнимо ухание на австралийско сандалово дърво и дълбокото многопластово ехо на кашмирено дърво,които преливат с чувствени вълни от безгранична топлина и комфорт.Сърцето е дълбоко и зашеметяващо,потънало в прахообразни нюанси на чувствен,съблазнителен мускус.Основата излъчва уникалността и благородството на дървото на Буда,което блести ярко в опияняваща,упорита,шеметна следа.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи