+359 89 7977944
Zadig & Voltaire This is Her!

Zadig & Voltaire This is Her!

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна

This is Her от Zadig & Voltaire е ориенталски аромат на ванилия за жени ,който стартира през 2016 г. This is Her е създаден от Sidonie Lancesseur и Michel Almairac. Връхните нотки са розов пипер, копринен цвят и жасмин Самбак; средните нотки са кремообразна сметана, ванилия и кестен; базови нотки са сандалово дърво и кашмирено дърво.

Френската модна къща Zadig & Voltaire, която подхранва непринудените, бохо и рок стиловете със значителна черта на хладна елегантност, представя новата си ароматна двойка парфюми през септември 2016 г., обявена със слогана „Това е Zadig! Сесилия Бьонстрьом, художествен директор на Zadig & Voltaire, каза, че идеята е да се откъсне от вече съществуващото на пазара и „да се намери баланс между нещо наистина чисто и нещо по-тъмно, по-загадъчно“.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи