+359 89 7977944
Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

Цена: 185 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Flowerbomb Midnight от Viktor&Rolf е флорален аромат за жени, който стартира през 2019 г. Създаден е от Карлос Бенаим, Фани Бол, Доминик Ропийон и Домитил Мишалон Бертие. Връхните нотки са касис и нар; средните нотки са нощен цъфтящ жасмин и божур; базовите нотки са бял мускус и ванилия.
Flowerbomb Midnight мистериозен, чувствен, контрастиращ и много впечатляващ дамски парфюм, магическа флорална отвара, неустоимо изкушение с изключителна стойност и ексклузивност. Тръпчиви, искрящи плодове от касис и хипнотизиращата чувственост на семената от нар властват в началото. В очарователното цветно сърце се излива бурен поток от най-ярки емоции, разцъфтяващи в пъпки от опияняващ нощен жасмин и романтичен божур. Основата плува върху вълни от опияняваща сладост на изтънчена ванилия и най-деликатния чувствен бял мускус, образувайки уникална, съблазняваща, бляскава следа.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи