+359 89 7977944
Van Cleef & Arpels OUD BLANC COLLECTION EXTRAORDINAIRE

Van Cleef & Arpels OUD BLANC COLLECTION EXTRAORDINAIRE

Цена: 194,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 75 ml.

Oud Blanc от Van Cleef & Arpels е дървесен аромат за жени и мъже,който стартира през 2020 г. Носът зад този аромат е Ан Флипо.Oud Blanc  представя аромата на изгарящо дърво, отварящо се с акорди на фурми ,който ни отвежда до опияняващо сърце от тамян и агарови нюанси. Бели мускуси и ванилов боб оставят продължителна следа, която е топла и пристрастяваща.Удивително попадение в сърцето на най-благородните материали. Разкриване на тяхната съкровена красота. Възпявайки ги посредством истинска, елегантна, олфактивна хармония…Ако един единствен цвят може да символизира това търсене, няма съмнение, че това е бялото: сияйно, непреходно бяло, чиято чистота е подчертана от перфектния баланс на бутилката.Като ново попълнение след Santal Blanc, Van Cleef & Arpels сега представя Oud Blanc, като предлага зашеметяваща интерпретация на това легендарно дърво, за което погрешно смятахме, че няма повече тайни от нас.Потопен в сочните нотки на фурма, скъпоценният акорд уд е съчетан с нежна, кадифена турска роза. Ванилията придава на композицията своя сладък, кремест аспект, докато тамянът предизвиква хаос, когато разгръща опушените си, плътни фасети. Полученото усещане за топлина предизвиква неочакван контраст със студената милувка на алдехиден бял мускус в базата. Композицията създава впечатление за облак от топлина и сладострастни струйки дим от уд сякаш оживяват.Всяка една от съставките се усеща превъзходно, но не крещи и не се бори за надмощие над околните. Тамянът не е натрапващ се, църковен и раздиращ, не се впива в мозъка ти, а гали, умиротворява и е комфортен.Фурмите дават изтънчена сладост, която се съчетава по един елегантен начин с уд, роза и тамян. Този бял пушек, за който говори парфюмеристката, обвива всички нотки и ги прави загадъчни, не кристално чисти, а топли и обли.Розата не е тежка, маслена и презряла, а сиропирана от фурмите и въздушна. Не е силно изразена, прелива в уда и тамяна и ги облагородява.Финален  мускусен шлейф  ни дава  усещане за красива любов.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи