+359 89 7977944
VALENTINO UOMO

VALENTINO UOMO

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна

Valentino Uomo от Valentino е кожен аромат за мъже, който стартира през 2014 г. Носът зад този аромат е Olivier Polge. Връхните нотки са бергамот и мирта; средните нотки са лешник, шоколад и печени кафени зърна; базови нотки са кожа и кедър.

Valentino пускат нов аромат за мъже, който е популяризиран наскоро в слънчева Венеция.“ Идеята беше да се създаде аромат, който ще бъде класика на бъдещето, насочен към мъже, които се стремят към класиката и харесват ежедневния стил, мъже избиращи най-високото качество за себе си!“ – както е обявено от марката.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи