+359 89 7977944
Tom Ford Grey Vetiver Parfum

Tom Ford Grey Vetiver Parfum

Цена: 289 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Grey Vetiver Parfum от Tom Ford е дървесен пикантен аромат за мъже, лансиран през 2023 г. Връхната нотка е портокалов цвят; средната нотка е шафран; базовата нотка е хаитянски ветивер.
Grey Vetiver Parfum e изключително изискан, луксозен и вечен мъжки парфюм, който е вдъхновен от безупречната кройка и стил на Том Форд. Композицията се разкрива със свеж и ярък, топъл портокалов цвят, който ободрява и зарежда с енергия. Сърцето е затоплено от пикантен, екзотичен шафран, добавяйки мистерия към създаденото изображение. В основата се рагръща същността на ветивера, гъвкава и луксозна нотка, известна със своите земни, дървесни и леко опушени аспекти. Три различни вида ветивер, подчертават дървесния характер на композицията с интензивно излъчване, улавяйки хладното, сребристо, изключително изискано качество на ветивера. Шлейфът е богат и чувствен, обгръщайки ви в изтънчена и мъжествена прегръдка.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи