+359 89 7977944
TOM FORD EBENE FUME Private blend

TOM FORD EBENE FUME Private blend

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Ébène Fumé от Tom Ford е кехлибарено дървесен аромат за жени и мъже,който стартира през 2021 г. Връхни нотки са тамян,свещено дърво-Пало Санто, черен пипер и виолетови листа; средни нотки са кожа, лабданум,масло от каде, папирус и роза; базовите нотки са смоли, розово абаносово дърво и дърво Гуаяк.

Tom Ford Ebene Fume е чувствено топъл дървесен щедьовър,примамлив и успокояващ,както за мъже,така и за жени.Ароматът се разкрива от димното завихряне на свещеното дърво Пало Санто, повдигайки сетивността на душата с омайващо одухотворяващ аромат, вдъхновяващо озарен от очистителната сила на легендарното горящо дърво.Изключителната парфюмна композиция е обогатена  с мистичен тамян,подправен с меко пикантен черен пипер и  нежни трансперантни виолетови листа, изразени чрез дървесни, земни и горски нюанси.Сърцето е подчертано от магнетично опушени кожени нотки,вихреещи сред дървесно маслена есенция када, вълнуващо обгърнати от лабданум.Финалният шлейф се  разгръща с есенция от папирус,съчетана с ангелски чисти рози, а изящният африкански розов абанос съблазнителено е капсулиран във възвишени нотки на кожа и смоли,богато оплътнени от топло дървесно опушен Гуаяк и елегантната испанска смола Orpur absolute цистус.Tom Ford Ebene Fume е пречистващ ароматен дъх,едно изящно обонятелно вдъхновение,духовен лукс, една изтънчена мистика, завладяваща сетивата ни.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи