+359 89 7977944
TIZIANA TERENZI CAPUT MUNDI Luna Collection

TIZIANA TERENZI CAPUT MUNDI Luna Collection

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

Caput Mundi от Tiziana Terenzi е дървесен аромат за жени и мъже,който стартира през 2018 г.Създаден е от Paolo Terenzi. Връхните нотки са дърво Cabreuva, българска роза, чаена роза, ирис и момина сълза; средните нотки са шафран, индийски уд, пачули, сандалово дърво и ирис; базовите нотки са амбра, камбоджански уд, агарово дърво ,индийски уд, кашмирено дърво и кедър.

Caput Mundi от Tiziana Terenzi е аромат, вдъхновен от историята на Tiziana и Paolo Terenzi и тяхното незбравимо семейно пътешествие в  приказната столица на Италия-величественият Рим. Силата на емоцията от това пътуване сега е затворена в тази вълшебна бутилка, черна като новолунието, което я е вдъхновило, където ценните дървета се смесват с великолепие в уникален и царствен парфюм.Пирамидата се основава на хипнотичния аромат на няколко разновидности уд – класически, индийски и камбоджански.Връхната нотка е изпълнена с деликатен флорален аромат, изтъкан от възхитителна игра на скъпоценната  българска роза,чаената роза,изтънченият ирис и нежната  момина сълза, красиво изпъстрени с тръпчиви сладки дървесни махагонови акорди. Яркото сърце на композицията грее с топли лъчи пачули, благородни дървесни тонове на сандалово дърво , опушен  уд  и пикантно искрящ от шафран. Нежната следа от аромата  наслаждава сетивата с  топли дървесни преливания от уд, бял кедър и кашмирено дърво, допълнени от съблазнителния блясък на амбра.Завладяващата кехлибарена пътека е украсена със скъпоценни нишки от ирис и балсамов акцент от бразилското дърво Сabreuva.Неудържимата сила на Caput Mundi -столицата на света е капка вечна царствено магична красота,безкрайна ,като вечната луна ,оценяваща  изтинските любители на изтънчеността.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи