+359 89 7977944
The Merchant Of Venice Murano Collection Mystic Inсense

The Merchant Of Venice Murano Collection Mystic Inсense

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

Mystic Incense от The Merchant of Venice е ориенталски аромат на ванилия за жени и мъже,който стартира през 2018 г. Връхните нотки са карамел, сол и сушени плодове; средните нотки са тамян и бели гори; базовите нотки са тамян и какао.

Mystic Incense от The Merchant of Venice е  вълнуващ и необикновен аромат.

Пикантен дървесен тамян,  се разкрива във връхните нотки на парфюма,обгърнат от сладострастен балсамов  карамел,уплътнен от екзотични сухи  флорали.В сърцето на композицията заемат превес скъпоценни бели гори  ,подправени с какао ,което  същевременно запазва и подсилва  сладостта на карамела. Финален подпис оставя тамянът ,загадъчно прегърнат от меки дървесни нюанси, внасящи спокойствие за сетивата ни.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи