+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE N 017

THE LAB PERFUME STORE N 017

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват личността ни с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE   N017 ни озарява още с първият шприц с хладни ,степчиво-горчиви цитроси ,обагрени с меки дървесни нюанси .Разгръщайки се парфюмният еликсир е овластвен от уютната прегръдка на смолисто маслена ванилия ,опушена с мистика.THE LAB PERFUME STORE   N017-изключително респектиращ ароматен дует  завладяващ сетивата ни с яркостта на цитросово – маслената си смолистта екзотика.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи