+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 170

THE LAB PERFUME STORE Nо 170

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 170 е абстрактен,мек,безумно модерен парфюм с невероятен лукс,мекота и изключителна красота на излъчване.Композицията преплита средиземноморски акорди на сладки цитруси с гурмански,топли и чувствени ориенталски аромати.Искрящата свежест на цитрусите бавно потъва в дълбоки и сладки,ярки плодови акорди в сърцето.След като отекне,яркият им огън бавно угасва в струящата прохлада леко смолиста,кехлибарено-мускусна следа с фини акценти на пикантна ванилия.Шлейфът е мек и кадифен-прекрасна симфония,завладяващо сладка,като най-съкровена фантазия!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи