+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 167

THE LAB PERFUME STORE Nо 167

Цена: 109,00 лв.
Наличност: 2
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 167 е чувствена ориенталска приказка,невероятен букет от нежност и сексуалност.Композицията е изградена около опушеното звучене на мистериозното и ценно дърво уд,което прилепва като втора кожа и не отстъпва по изтънченост и величие на самото злато!Ароматът е устойчив,наситен, топъл, уютен и дори някак пикантен,уникално декориран със завладяващи,кадифени розови тонове,кехлибарени оттенъци,окъпани в екзотика и дървесен дъжд.Уханието е елитно, богато и уникално.Неговият лукс нежно гали кожата,обгръща и привлича,разлива се с топлина и пикантна чувственост.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи