+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 152

THE LAB PERFUME STORE Nо 152

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 152 е чувствен и кадифен парфюм,който съчетава флорална мекота с интензивността на уда.Уникалният и стилен букет блести с всякакви цветове и нюанси,съблазнява,привлича и очарова с пикантност и мускусно-землист привкус,обагрени с божествени акорди дамаска роза.Сочните флорали са умело разтворени в бавни,приглушени фасети на ориенталско настроение.Богатата и изтънчена следа е с опушено,кехлибарено качество.Композицията излъчва невероятна емоционалност и лукс и се превръща в символ на съблазън и приказна мистерия.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи