+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 129

THE LAB PERFUME STORE Nо 129

Цена: 109,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 129 е парфюм,който прекрачва границите и повдига завесите.Това е уникална,стилна,аристократична и звънлива композиция,която деликатно допълва с нови пулсиращи и неочаквани ароматни тонове,съчетавайки сребърни лавандулови преливания с топло и многостранно агарово дърво,украсено с ефектни пикантни нотки.Началото е експлозивно и свежо,изградено от ярки,богати флорали и искрящи,сладки цитруси в топла,пикантна рамка.Сърцето е изтъкано от най-фини нюанси на сладки тревисто-балсамови ухания на етерични масла и екзотични дървесни акорди.В шлейфа се преплитат невероятно свежи зелени нюанси,придаващи на цялата композиция ефирен,нежен,едва доловим аромат на прясно окосено сено.Резултатът е дръзка игривост и провокативна изтънченост с луксозна,кремообразна текстура.

 

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи