+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 097

THE LAB PERFUME STORE Nо 097

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 097 е невероятно дълбок,магнетичен и предизвикващ парфюм,изтънчен,но настоятелен,класически,но модерен,блестящ с изключителна синергия от обонятелни нотки.Композицията се разкрива с балсамови,смолисти тонове олибанум,чудесно подправени с остър,ободряващ,лют пипер и деликатно потопени в топло-тръпчиви,чувствени пръски османтус с дъх на кайсия.В сърцето трепти свежа флорална сладост на кадифена,дъхава роза,кралски жасмин,нежна виолетка и сочни,уханни праскови,уникално аранжирани върху мек,скъп велур.В основата митериозният,скъпоценен агар е нежно приютен в обятията на сладострастна,медена амбра,вкусен,опушен бензоин и мек,пухкав,проницателен бял мускус.Шлейфът е хипнотизиращ и многослоен-истински афродизиак!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи