+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 086

THE LAB PERFUME STORE Nо 086

Цена: 109,00 89 лв.
Наличност: 3
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 086 е мистериозен,мистичен и интригуващ парфюм,който съблазнява и изкушава.Това неземно ухание сякаш разпръсква звезден блясък и  крехка аура от нежност,грация и лекота,енергия,романтика и чувственост.Композицията е умело преплитане на дълбоки съблазнителни ориенталски и елегантни дървесни акорди.Необикновеното,ярко,слънчево и вълнуващо начало очарова от първите мигове с топли,уютни,изключително нежни и деликатни акценти от естествен кашмир.Изящна,изключителна женственост звучи в сърцето,щедро изпълнена с елегантен,луксозен жасмин самбак.Основата е жива,интензивна и опияняваща,оплетена от богати,чувствени и екзотични кехлибарено-дървесни преливания в пухкава мускусна прегръдка.Шлейфът е необичаен,сладострастен и многостранен.Просто умопомрачителен!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи