+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 077

THE LAB PERFUME STORE Nо 077

Цена: 109,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 077 е невероятно чувствен и плътски парфюм за жени и мъже,неизвинително еротичен.Ароматът се пробужда с пищен букет от бели флорални акорди и меки венчелистчета на цъфтящи цветя,изискано уплътнени с безценен агар.Сърцето е сладострастно,изваяно от с елегантни дървесни и кехлибарени аспекти,ефектно подлютени с опияняващ пикантен пипер.Основата е обонятелна експлозия от балсамови преливания с искри от екзотична мирта и мистичен тамян на фона на вибрираща,опушена скъпа кожа.Шлейфът е смолист и съблазняващ,изгарящ в огъня на бурна ориенталска страст.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи