+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 075

THE LAB PERFUME STORE Nо 075

Цена: 109,00 лв.
Наличност: 2
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 075 е дълбок,стилен,леко сдържан и безумно елегантен мъжки фужер парфюм,вълшебен свят на лукс и изкушение.Началото е изпълнено с ефирна,фина свежест,претворена от евкалиптови и лимонови нюанси,които отекват в ментово-билкови етюди от теменужки,пикантно подправени с горчив розов пипер.Сърцето е съблазън от тропически,медени,карамелени,плодови тонове,погалени от хладен,изискан,опушен бриз градински чай.Основата е невероятно чувствена,дървесно-кехлибарена поезия,обрамчена с богато украсен кестен и иглолистно-кремообразни акорди,нежно подсладени със снежнобяла ванилия.Отдайте се на магията!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи