+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 057

THE LAB PERFUME STORE Nо 057

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 057 е изтънчен и аристократичен,чувствен и деликатен дамски парфюм със стилни и сочни плодово-флорални преливания и тонове,преплетени с невероятна хармония и финес.Началото е уникална комбинация от сладост и киселинност,затопляща сила и нежна игривост,родени от сочността на сладка,зряла круша и свежестта на искрящ касис.Сърцето е нежно и трогателно,цветен гурман,подправен с романтичността и чистотата на портокалов цвят.Основата създава вълнуващо усещане за топлина, преплитайки елегантността на ириса със силата на пачули и сладостта на шоколадова ванилия за невероятен шлейф с неповторима дълбочина и сложност.Абсолютен лукс!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи