+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 053

THE LAB PERFUME STORE Nо 053

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 053 e парфюм с експлозивен характер и изненадващо хипнотизиращ ефект.Композицията съчетава букет от подправки и ориенталско-дървесни акорди,които символизират мъжкото начало.Тя се ражда от запалителния сблъсък на две двойки противоположни по същество тонове:опияняващо огнени-смесица от люти подправки с изразени мъжествени нотки на кожа и аромати на тютюн,както и суровата сила на ветивера;и експлозивно освежаващи с ободряващи цитрусови акорди,а студените подправки – елеми и червен пипер – придават ледена острота.От една страна, ароматът се отличава с ярка привлекателност,а от друга – със студена устойчивост.Шлейфът завладява и вълнува.Той е противоречив и загадъчен,неуловим,необикновен и харизматичен,едновременно шик и неустоимо секси.Ароматният шок е неизбежен!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи