+359 89 7977944
THE LAB PERFUME STORE Nо 023

THE LAB PERFUME STORE Nо 023

Цена: 109,00 лв.
Наличност: 3
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

THE LAB PERFUME STORE e нов европейски бранд,с изцяло ръчно произведени аромати от бутилирането до опаковането на крайният продукт. THE LAB PERFUME STORE се произвеждат в лаборатории в Грас Франция. Молекулярните парфюмни екстракти с 30 % концентрация са изцяло от синтетично разработени висококачествени  есенции.Иновативният бранд The Lab-Perfume Store е с изключително креативни идеи при създаването на ароматите си във всяка една обонятелна група.Екстракциите от парфюмните есенции впечатляват с безкрайната си проекция.

THE LAB PERFUME STORE Nо 023 е чувствен,променлив и неуловим парфюм,изразителен и необичаен,олицетворяващ истинската жена в целия и блясък и уникалност.Началото е темпераментен и кадифен букет от красиви нотки на екзотични плодове,които смело блещукат,грациозно разпръсквайки независимост,непокорност и съблазън.Сърцето е сложна плетка от величествена,сияйна гардения,заобиколена от магически акорди със зашеметяваща чувственост,изпълнени със слънце и опиянение.Примамливите флорали плавно преминават в меки шипрови нюанси и мъхести тонове,които оцветяват основата със сладка мускусна пикантност.Шлейфът оставя чиста магическа следа с анималистичен оттенък,луксозна,сладострастна,изкусителна и неукротима.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи