+359 89 7977944
SoOod JAZZAB eau fine

SoOod JAZZAB eau fine

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: EDT

В свят, доминиран от противоречия,френската парфюмна къща soOud разпространява нова концепция, обединяваща два свята, които очевидно са противоположни. В SoOud, чувствеността на ориенталските суровини, интригуващи и страстни, типични за арабския свят, среща западна душа и изискан дизайн.SoOud е покана за откриване на вътрешна красота, отвъд всяка догма и идеология.

Jazzab eau fine е ярък, богат, дълбок и многостранен ориенталско-пикантен мъжки аромат, издаден през 2020 г. от френската нишова парфюмерийна марка SoOud.Създаден от  парфюмеристът Стефан Хумбърт Лука.Бергамот, лавандин(хибридна-едра лавандула) и листа от канела формират началния акорд на композицията, в сърцето – ирис, смирна и шафран; базата е амбра, кедър, уд и кехлибарен грис.

Царствената осанка на арабски принц, пазена в скъпоценен еликсир с неустоими вибрации. Арабската дума «Jazzab» означава „Вълнуващ“ и изразява силата на мъжки магнетичен чар, въплътен от един -единствен мъж. Докосването му ухае на роза, туниката му е напоена с кехлибар и тамян, проницателните му черни очи се взират в извитите дюни, докато чака любимата си.Чувствен и стилен, ароматът започва с  благоуханен  лавандин, искрящо-ефервесцентна свежест на бергамот и меки кадифено-пикантни нотки на канела. Сърцето на композицията е изпълнено с мистичен опушена смирна, допълнена от пикантни акценти на шафран и земен  корен от ирис. Докато основният акорд придава дълбоко сладко-пикантен аромат на свещения в Изтока уд, преплетен с иглолистно-опушени нотки на величествен кедър и солени смолисти нюанси на благороден кехлибар.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи