+359 89 7977944
Serge Lutens Chergui

Serge Lutens Chergui

Цена: 289 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

Chergui от Serge Lutens е кехлибарен пикантен аромат за жени и мъже, лансиран през 2001 г. Носът зад този аромат е Кристофър Шелдрейк. Пирамидата съдържа тютюнев лист, пчелен мед, амбър, сено, тамян, сандалово дърво, ирис, мускус, роза.
Chergui е брилянтен, модерен и вечен унисекс парфюм със специален изгарящ темперамент, високо изкуство, уловено в бутилка, истинска поезия. Той е кръстен на горещия пустинен вятър на Мароко- сух, бърз и помитащ. Горещ и спиращ дъха аромат с пикантен букет. В пирамидата няма слоеве, всяка нота е представена оригинално и откровено и с всеки щрих се превръща в цялостна картина, изобразяваща пейзажа на тайнствено Мароко. Композицията е органична и балансирана – силата е преплетена с нежност, горчивината със сладостта, острите нотки са забулени от безтегловни тонове. Страстен мед и благороден мускус звънят като божествени камбани върху кожата, заобиколени от флоралната наслада на кадифена, дъхава роза. Комбинация от сандалово дърво с лек горещ тамян, сладникав аромат на кожа и горчиви тютюневи листа носи горещия дъх на пустинна буря. Нежни нюанси вълнуващо етерично масло от ирис, наръч прясно сено и горещ кехлибар – възхвала на натуралността в ерата на модерните технологии. Шлейфът е екзотичен, вълшебен и неустоим, с усещане за шик, аристократизъм и уникалност- истинската стойност на великолепие и на изобилен лукс!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи