+359 89 7977944
S.T. Dupont OUD§ ROSE Gold Collection

S.T. Dupont OUD§ ROSE Gold Collection

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Oud & Rose от S.T. Dupont е кехлибарен цветен аромат за жени и мъже,който стартира през 2017 г.Шафран, уд и ванилия образуват началния акорд на композицията, в сърцето – мускус, пачули и роза; основата е амбра и сандал.

Ярко се откроява съблазнителният ориенталско-флорален еликсир Dupont Oud & Rose, който в името си вече разкрива лицата на главните „герои“ от обонятелната си пирамида. Красноречива романтична композиция без думи ще разкаже за най -искрените човешки чувства, ефективно подчертавайки индивидуалността както на женските, така и на мъжките парфюмни образи. Безупречната картина е изградена върху виртуозна игра на контрасти. Тук има всичко – от чувственост до плахост, от мистериозна всепоглъщаща страст до срамежливост. В центъра на палитрата е несравнимо дуо от кралска роза и вълшебно дърво уд, които майсторски се допълват. Те са придружени от ценни акорди на шафран, фини кремави нотки на ароматна ванилия и смолист нюанс пачули, което придава на образа мистерия.Финалният шлейф вдъхновява с кехлибарено-мускусни преливания, изпълващи душата с топлина и нежност.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи