+359 89 7977944
ROSENDO MATEU OLFACTIVE EXPRESSIONS No 5 Floral, Amber, Sensual Musk

ROSENDO MATEU OLFACTIVE EXPRESSIONS No 5 Floral, Amber, Sensual Musk

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

Rosendo Mateu Nº 5 Floral, Amber, Sensual Musk от Rosendo Mateu Olfactive Expressions е кехлибарен флорален аромат за жени и мъже, лансиран през 2017 г. Носът зад този аромат е Росендо Матеу. Връхните нотки са подправки и екзотични флорални нотки; средните нотки са карамфил и момина сълза; базовите нотки са кехлибар, ванилия и мускус.
Rosendo Mateu Nº 5 Floral, Amber, Sensual Musk е дързък, различен и безкрайно вълнуващ унисекс парфюм с ярко, модерно звучене и съблазнителен, вибриращ характер. Композицията се разкрива с екстравагантна комбинация от екзотични цветя и богати, горещи подправки. В сърцето цъфти невероятен букет от нетривиален карамфил и нежна, ефирна момина сълза, който ни пренася в пълни с кислород и ухания горски гъсталаци. В основата деликатната сладост на ванилия, солено-смолисти нюанси кехлибар и най-деликатния, опияняващ мускус са преплетени в дълга и чувствена обонятелна следа.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи