+359 89 7977944
REMINISCENCE PATCHOULI BLANC

REMINISCENCE PATCHOULI BLANC

Цена: 119,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна

Patchouli Blanc е пуснат през 2015 г. от Reminiscence, прахообразен аромат, предназначен както за мъже, така и за жени.
Създаден от носа на Фабрис Пелегрен, разкрива се  с нотки на алдехиди и много свеж звезден анасон.Сърцевината на аромата се уплътнява от кадифяни пудрено прахообразни нюанси , придружено от деликатес от глог, уютна  топлина от сандалово дърво, ефирно пачули и  пухкав бял мускус, обгърнати  от кехлибарената основа.
Нежното му, почти „срамежливо“ начало загрява кожата, придобивайки чувственост и характер, безпрецедентно и определено успешно обонятелно преживяване, много добре описано от опаковката, която предлага много ясна и съществена бутилка в лила и шоколад.

Комплект едп 100 мл + боди лосион 75 м

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи