+359 89 7977944
PRADA LUNA ROSSA

PRADA LUNA ROSSA

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Luna Rossa от Prada е цитрусов аромат за мъже , който стартира през 2012 г. Парфюмеристът зад този аромат е Daniela (Roche) Andrier. Връхните нотки са лавандула и горчив портокал; средните нотки са мента и Клеър Сейдж; базови нотки са амбрете и амброксан.

Prada представя нов мъжки аромат през септември 2012 г., кръстен на платноходката и ветроходния екип „Red Moon“ или Luna Rossa, който участва в състезанията за Американската купа. Новият аромат, имайки предвид името си, черпи вдъхновение от света на екстремното ветроходство, престижа, морската природа и страстта към иновациите и победата.Композицията е разработена около основната нотка на лавандула от парфюмериста Daniela Andrier от Givaudan. Интензивността и свежестта на парфюмните акордите се подчертават чрез иновативни методи. Тези нотки включват лавандула и горчив портокал в началното разкриване на аромата, градински чай и мента в сърцевината му и абсолютна молекула амбрета и молекула амброксан в основата.

Дизайнът на бутилката е вдъхновен от модерните платноходки, подписани от Ив Бехар.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи