+359 89 7977944
OLFACTIVE STUDIO LUMIERE BLANCHE

OLFACTIVE STUDIO LUMIERE BLANCHE

Цена: 170 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Lumière Blanche от Olfactive Studio е дървесен пикантен аромат за жени и мъже,лансиран през 2012 г.Носът зад този аромат е Сидони Лансесьор.Връхните нотки са кардамон,звездовиден анасон и канела;средните нотки са бадем,кашмирено дърво и ирис; базовите нотки са сандалово дърво, мускус, кедър и боб тонка.
Lumiere Blanche е мек и обгръщащ,уютен ароматен пашкул,заобиколен от млечна нежност и студени подправки.Вдъхновен от известния италиански фотограф Масимо Витали,той олицетворява знойната топлина на слънцето в неговия зенит,което изтрива всички нюанси,оставяйки само ослепително бяло.Композицията е контрастна,съюз от горещи и студени нотки,вихър от светлина и свежест,завършващ с ярки,топли и чувствени проблясъци.В началото звънящ,охлаждащ звездовиден анасон се преплита удивително с екзотичен кардамон и вкусна,знойна канела.В сърцевината е сгушен съблазнителен,млечен ирис,легнал блажено върху люлка от кашмирено дърво и топли,дъхави бадеми.Луксозният бял кедър перфектно хармонира с опушени акценти зърна тонка,а кремообразно сандалово дърво блести със завършен щрих в прегръдките на мек,пухкав мускус.Усещането е сюреалистично,безтегловно и невероятно сладострастно!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи