+359 89 7977944
Nasomatto Sadonaso

Nasomatto Sadonaso

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 30 ml.
Тип: Extrait de Parfum

Sadonaso от Nasomatto е аромат за жени и мъже, който стартира през 2023 г.Носът зад този аромат е Alessandro Gualtieri.Ексцентричният парфюмерист представя аромата с думите:Няма цел в живота, извън насладата на сетивата.Имам тайно желание, за което дори аз не знам, тъй като постоянно откривам ново.Мисля, че тази тайна предствлява истинското бъдеще.

Sadonaso се показва по различен начин на различните хора.Персоналната асоциация при определянето на различните ароматни съставки,
различният климат, нивата на влажност и температурата на околната среда играят важна роля.Sadonaso е преследването на несравнимото сладко усещане за осъществяване на тайно желание.

Парфюмът се разкрива с eксцентрично, дори анималистично горчиво кафе, обгърнато от плътскo медено мляко, преливайки нежно в пикантно кремообразно червило, което потъва в уютната лактонна сладост, овкусена с ронливи маслени бисквити, подправени с деликатен аромат на оризова пудра.. Уютно усещане обгръща сетивата с благоуханен кремообразен мускус, придавайки копринен ароматен полъх, ласка, припомняща трепета от първата целувка, едновременно изгаряща, но все още непозната страст.Sadonaso от Nasomatto е млечно-мускусен аромат на невинност с нотка на мед и оризов прашец, реещ се в затихващият залез на деня.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи