+359 89 7977944
NASOMATTO FANTOMAS Extrait de Parfum

NASOMATTO FANTOMAS Extrait de Parfum

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 30 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Extrait de Parfum

Fantomas от Nasomatto е аромат за жени и мъже,който стартира през 2020 г. Парфюмеристът зад този аромат е Алесандро Галтиери.Той е резултат от изследователски процес, целящ да предизвика ефекта на земното блаженство. Подгответе се за невидимата сила, която ще пресече сетивата ви, изпълвайки ви с любов и мистерия, които могат да скрият и зъл дух … Fantomas от Nasomatto е вълнуващ, богат, секси и хипнотизиращ аромат с тъмни и силни нотки, красив и абсолютно завладяващ.Преплитат се пъпеш,гума,сладки нотки,барут,карамел,пушек,тропически плодове,кашмир и пачули.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи