+359 89 7977944
NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.

Musc Noir For Her от Narciso Rodriguez е аромат за жени,лансиран през 2021 г. Носът зад този аромат е Соня Констант. Връхна нотка е слива; средните нотки са мускус и хелиотроп; базовата нотка е велур.

Флоралната композиция на Narciso Rodriguez Musc Noir разкрива своята мистична красота, завладяваща от първия момент.Аромат на страст, елегантност и величие… Вдъхновява и събужда чувствеността, присъща на всяка жена. Пирамидата се отваря постепенно, демонстрирайки истинската си същност – дива, необуздана и толкова примамлива.Композицията се отваря с мистериозен и завладяващ акорд на слива. В сърцето, дълбокият му звук се допълва от известния мускус на Narciso Rodriguez, подчертан от финия аромат на хелиотроп. Акцентът от велур в основата прави парфюмната вода още по-богата и по-чувствена.Уханието блести с много аспекти. Тук чувствеността и нежността съжителстват с дързостта и страстта.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи