+359 89 7977944
MUGLER ANGEL

MUGLER ANGEL

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 25 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Ангелският аромат Thierry Mugler Angel е истинско откровение от френските майстори, издадено през 1992 година. Всяка капка от невероятния парфюм е призвана да върне щастливите спомени от детството, донесени от лекия полъх на ветреца, в живота на възрастните. Светът на възхитителния аромат, наситен със съблазнителни ухания на сладкиши и загадъчни акценти от изтока, е пълен с чудеса и мистика. В този свят приказните герои придобиват истински черти, смелият принц побеждава злия магьосник, а доблестният рицар завладява сърцето на красивата дама.

Първоначалният акорд на пикантен бергамот, сочен пъпеш и слънчева праскова от първите моменти ще ви обгърне във воал от истинска магия. Сърдечната нотка от сюблимни шоколадово-карамелни акценти, се подчертава от изтънчената пасифлора. Примамливият коктейл от ванилия и сандалово дърво непрекъснато ще ви връщат в омагьосания свят, където желанията стават реалност.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи