+359 89 7977944
MUGLER A*MAN PURE WOOD

MUGLER A*MAN PURE WOOD

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

A * Men Pure Wood от Mugler е ориенталски дървесен аромат за мъже,който стартира през 2014 година.

Thierry Mugler обявява A * Men Pure Wood, като ново ограничено издание на най-популярния мъжки аромат A * Men от 1996 г. Анонсът на аромата обещава: „Неукротимата енергия на природата се сблъсква с усъвършенстването на A * Man. Страстна среща, само за ценители … A * Men Pure Wood, смело съблазняване. “-Мюглер .Съставът е описан като ориенталски – дървесен с отличителна нотка на кафе. Направен е от дъбови смоли, кафе, ванилия, пачули и кипарис.

Фирмената форма на бутилката е проектирана така, че да изглежда сякаш е направена от дърво. Звездата в средата го украсява с кехлибарени нюанси. Ароматът се предлага под формата на 100 ml тоалетна вода.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи