+359 89 7977944
MONTALE SANDFLOWERS

MONTALE SANDFLOWERS

Цена: 169,00 лв.
Наличност: 2
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Sandflowers Montale е дървесно-морски,фужерен аромат за мъже и жени, пуснат през 2009 г. Парфюмерът е Пиер Монтал.Композицията на аромата е представена от нотки на морска вода, японска хвойна, сандалово дърво и зелен дъбов мъх.

Montale Sandflowers е песен на морето, хвойнова горичка на брега, дърво, загрято от слънцето, топъл пясък, който гали тялото… Неговият дървесен фужерен звук е съставен от ароматни, морски, свежи пикантни и солени акорди.Той сякаш е погълнал есенциите на океана и дървото – и щедро раздава даровете си на всички, които ценят, разбират и обичат.В началото е свежестта на морската вода и миризмата на сол, смесена с йод-незабравимо усещане за лекота и щастие!Пясъкът, нагрят максимално под слънцето, отделя сухата си топлина.В сърцето на парфюма са събрани ароматите на гората на брега: тук се простира уханна и прохладна хвойнова горичка, която се превръща в широколистна гора, където растат дъбове, обрасли с мъх. Основата на парфюма е изградена върху мекия звук на сандалово дърво, докосването на което гали кожата с чувствена нежност.Montale Sandflowers е мелодията на океана и слънчевата гора-ще облее кожата със солени пръски, ще развълнува с дълбочина, ще погали с гъстия мирис на хвойна,а дъбов мъх я опиянява с кремаво мек звук.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи