+359 89 7977944
MEMO IRISH LEATHER Cuirs Nomades

MEMO IRISH LEATHER Cuirs Nomades

Цена: 280 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 75 ml.
Тип: Нишови

Irish Leather от Memo Paris е кожен аромат за жени и мъже,лансиран през 2013 г.Носът зад този аромат е Алиенор Масене.Композицията хармонично съчетава нотки на кожа,плодове от хвойна,зелено мате, зърна тонка и амбър.

Irish Leather е изключително ярка, съблазнителна и вълнуваща парфюмна композиция,посветена на Ирландия олицетворяваща нейните чисти води и зелени влажни ливади, безграничните пеизажи-живи картини изобразяващи вихреещи с благородство и грация чистокръвни коне.Магнетичният аромат се разкрива с наркотично опияняващ коктейл от натурално енималистична мека кожа ,подправена със сладък плодов акорд от маслено тръпчива пикантна хвойна,обгърната нежно от зелено свежите нюанси на чай мате. Сърцето на аромата интригуващо прелива с изтънченото надмощие на чувствена амбра,елегантно потъвайки в дълбочината на магнетично луксозното ухание от дървото на живота Тонка.Примамливо омагьосващ финалният шлейф блести с отличително луксозно и щедро маслено гурме комбо,излъчващо изтънчена амброва кожа. Романтична и  завладяваща сетивата Irish Leather от Memo Paris овластява неустоимо личността ни с чувствено елегантна атмосфера,обгръщайки ни с ароматно винтидж настроение.Един реалистично божествен шедьовър,трансформиращ  с ексклузивна ароматна аура!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи