+359 89 7977944
MANCERA CEDRAT BOISE

MANCERA CEDRAT BOISE

Цена: 160 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 120 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Cedrat Boise на Mancera е като картина, рисувана в десетки различни нюанси. Парфюмната композиция е многостранна и незабравима. Мрежата от аромати е изтъкана от ярки плодови нотки, освежаващи водни нюанси, благородни дървесни и устойчиви мускусни преливания. Тази парфюмна вода е създадена, за да подчертае вашето безупречно чувство за стил, чувственост и романтика. Основният акорд  носи мистерията на листата на пачули и свежестта на воднистия жасмин. Това дуо е потопено в море от леки и сладки плодови нюанси. Връхният  акорд звучи остро и пикантно. Съдържа ярък лимонен блясък, който запалва огъня от касис и подправки. В ароматната  пътеката вибрира тандем от дървесна и мускусна кожа. Деликатната ванилия, която звучи като едва доловимо ехо, се превръща в приятно допълнение към композицията.

 

Свързани продукти

MONT BLANC EXPLORER
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 3
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP
Цена: 108 лв.
Afnan Supremacy Silver
Наличност: 1
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP
Цена: 119 лв.

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи