+359 89 7977944
Maiso Francis Kurkdjian-Collection Oud Mood-Oud Satin Mood

Maiso Francis Kurkdjian-Collection Oud Mood-Oud Satin Mood

Цена: 459 лв.
Наличност: 1
Продукт: 70 ml.
Тип: EDP

Oud Satin Mood от Maison Francis Kurkdjian е дървесно кехлибарен аромат за жени и мъже,лансиран през 2015 г. Носът зад този аромат е Франсис Куркджиан.Композиция пленява с  обгръщащо луксозени ароматни трептения от Лаоско агарово дърво, българска роза, ванилия, турска роза, теменужка и бензоин.

Oud Satin Mood е елегантен,блестящ и луксозен парфюмен шедьовър,въплъщаващо вдъхновен от ослепителния Изток.Ароматът е изтъкан от магнетичното  уханието на Лаоско агарово дърво,с хипнотизиращи преливания от бензоин ,спиращи дъхът ни. Възхитителни модулации на виолетови нюанси в обаятелен дует с копринено-пикантното ухание на магнетично меки рози,хармонично потъват в дълбочината на най-деликатната пудрена ванилия.С ароматен шепот от луксозна обонятелна симфония,интимно чувствено нанесена върху гола кожа, Oud Satin Mood разгръща множество различни аспекти.Въхитилно елегантен,чувствен ,като скъпоценна коприна OUD Satin Mood от Maison Francis Kurkdjian , събужда желания да се изгубите в дълбините на момента и да забравите времето.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи