+359 89 7977944
LALIQUE Encre Noire

LALIQUE Encre Noire

Цена: 85 лв.
Наличност: 9
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Encre Noire от Lalique е дървесен аромат за мъже , който стартира през 2006 г. Парфюмеристът зад тази композиция е Nathalie Lorson. Връхната нотка е кипарис; сърцевината вклюва е ветивер; базови нотки са кашмирено дърво и мускус.

Чисто мъжката класика Encre Noire е истински химн на аристокрацията и умствената зрялост.Парфюмната композиция създава усещане за духовна хармония благодарение на етеричните масла от ветивер, които ви изпълват със спокойствие и самочувствие.В първите нотки зелен кипарис ни залива с вълна от горска свежест.Луксозните сърдечни нотки съчетават хаитянски ветивер с кадифен бърбън ветивер, допълнени от нотки на кипърска топла гора.Прахообразният кашмирен мускус и горещи дървесни нотки придават кадифен, леко сладък звук на основата на букета. Истинска класика.Изискан, сложен и брутален. Шикът на отдавна забравени години.

Историята на бутилката е не по-малко известна от самия легендарен аромат.Тя е направена под формата на непрозрачна мастилница, точно повтаря модела „Biches“, създаден през 1913 г. от самия Рене Лалик.

 

Свързани продукти

LALIQUE ENCRE NOIRE
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи