+359 89 7977944
Labor8 Yesod 963

Labor8 Yesod 963

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Yesod 963 e дълбок, мистериозен и съблазнителен унисекс парфюм, който ни отвежда на уникално сетивно пътешествие, което надхвърля обикновеното и хармонично обединенява противоположностите, балансирайки между ефирното и осезаемото. Йесод е деветата сефира на Дървото на живота и представлява основата, моста между духовните и материалните сфери. В нумерологията числото 9 има дълбоко значение, което свързва се с духовността, състраданието и завършването на циклите, символизира кулминацията на трансформиращо пътуване. Числото 9 ни насърчава да прегърнем нашата по-висша цел, да развием нашите уникални дарби и да изразим истинската си същност в света. Началото блести с вълнуващата екзотика на горчиво индийско орехче, умело подправени с леки нотки люта канела, пикантен шафран, балсамов тамян и дървесен уд,освежени с бръмки сочна плодова сладост от бяла круша и свежа зелена ябълка.
В сърцето царува опияняващата медена сладост на чувствено смолистосто пачули и трансператно изящно нежен жасмин.Основата е филигранно изтъкана от изискан морски кехлибар, чувствен бял мускус, изкусителна мадагаскарска ванилия, горски влажно-землист хаитянски ветивер, сухо дърво гуаяк, кадифено кремообразно сандалово дърво и опушено-пикантен опияняващ тютюн.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи