+359 89 7977944
Labor8 Nezah 781

Labor8 Nezah 781

Цена: 75,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Nezah 781 е истински парфюмен шик, елегантен, наситен, луксозен и зноен, абсолютна магия на сетивата. Нецах е седмата сефира на Дървото на живота и представлява победа, издръжливост и упоритост. Числото 7 в нумерологията също се свързва с духовно пробуждане, вътрешна мъдрост и постоянство. Началото ни посреща с изящен букет от спиращ дъха, снежнобял египетски жасмин и уханно сияние на екзотичен шафран. Сърцето е безкрайно чувствено, окъпано в тонове скъпоценна, шеметна, съблазнителна дървесна амбра. Основата е тържествена и невероятно примамлива с благородното звучене на опушен бял кедър и смърчова смола, които вдъхват смелост, устойчивост и вечност.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи