+359 89 7977944
Labor8 Malkhut 109

Labor8 Malkhut 109

Цена: 125 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Malkhut 109 е е смел и земен парфюм, ярка обонятелна мелодия, която улавя същността на десетата сефира и заземява този, който го носи, като го свързва с физическото царство. Числото 10 се смята за мощно и свещено в нумерологията, представляващо завършеност и съвършенство.Уникалната композиция се разкрива с комбинация от ефирна, кадифенo зелена теменужка,обагрена от горчиво-пикантен кардамон и мечтателен озонов ирис. Сърцето е дървесно, изпълнено с дъха на древен папирус и землист кедър от Вирджиния. В основата се преплитат отвъдморско нежно сандалово дърво и луксозна,естествена бяла кожа, придавайки на аромата специална дълбочина,опияняваща ни с харизматично натуралистичният си дървесен аромат на природата.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи