+359 89 7977944
Labor8 Hohma 281

Labor8 Hohma 281

Цена: 75 лв.
Наличност: 2
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Hohma 281 е богат, оригинален и смел унисекс парфюм, който ни предразполага да се вгледаме дълбоко в някои аспекти на реалността и да абстрахираме нейната концептуална същност, за да успеем да разкрием основната истина за живота. Хохма е втората сефира на Дървото на живота и представлява мъдрост, прозрение и интуиция. По същия начин числото 2 в нумерологията често се свързва с баланс, хармония и партньорство. Композицията се разкрива с ярка, богата флорална палитра на ароматна, хладна лавандула, свежи, сладка, цитрусова мандарина и огнен джинджифил. Изящното сърце е изплетено от най-фините тонове на тревисто, балсамово етерично масло от лабданум и екзотично, изтънчено дърво от акигая. Основата е изпълнена с невероятно свежи зелени нюанси на кумарин с неговия чар на сладки, изсушени на слънце билки.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи