+359 89 7977944
Labor8 Gevurah 581

Labor8 Gevurah 581

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Gevurah 581 e уникален, затоплящ, пикантен парфюм, мощен и интензивен. Гевура е петата сефира на Дървото на живота и представлява сила, дисциплина и преценка. Числото 5 в нумерологията често се свързва със свобода, промяна и адаптивност. Златният сироп от мека канела,маслено сладък , карамелен мед и екзотичен ром в началото представлява огнената енергия на тази сефира. В сърцето пухкав мускус опияняващо обгръща деликатния флорален слой бяла орхидея,опсипана със зрънца сусам. Основата е дълбока и земна, изтъкана от топлината на елегантна тонка,уютната приглушена сладост на ванилия,стихнала в прегръдка бензоин, прекрасно аранжирани с деликатната горчивината на тютюневи листа,нежно опушени от мистичен лабданум и кумарин. Шлейфът излъчва аристократична класа, символ на могъществото,магията на кралската осанка.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи