+359 89 7977944
Labor8 Da’at 119

Labor8 Da’at 119

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Парфюм Da’at 119 е символ на знанието и дълбокото разбиране на всичко в живота. В нумерологията числото 11 се счита за главно число, представляващо интуиция, просветление и духовно пробуждане.
Този уникален и безупречен парфюм има богати акорди, лека свежест, ненадминато излъчване и фина сладост. В началото уханна, хладна лавандула се слива неповторимо със свежестта на деликатни меки цитруси-бергамот и лимон. В сърцето медена мека канела се разгръща в мистиката на елегантен жасмин самбак, потънал в пухкавата прегръдка на уютен кашмеран. В основата сладникаво-опушени нотки на зърна тонка, ароматни тютюневи листа, меко обгърнати от облакнежна ванилия образуват шлейф, който вдъхновява душата, носейки усещане за повишено съзнание и разбиране, улавяйки есенцията на финес и елегантност.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи