+359 89 7977944
Labor8 Bina 363

Labor8 Bina 363

Цена: 75 лв.
Наличност: 1
Продукт: 50 ml.
Тип: Бутикови

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга. Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива. В серията аромати всеки парфюм черпи вдъхновение от различни видове енергия, представени от специални символи, наречени „архетипове“. Те са свързани с „Дървото на живота“, което символизира различни аспекти на света и човешките емоции. Всяко творение на Labor8 е не просто аромат, а истинско произведение на изкуството, уникално преживяване, което зарежда с положителна енергия и късмет, радост, позитивност и баланс и привлича любов и щастие в живота ви.
Bina 363 e богат, изтънчен, луксозен и завладяващ парфюм, който е едновременно смел и елегантен. Бина е третата сефира на дървото на живота и представлява разбиране, интуиция и сила на проявление. Великолепната композиция се разкрива с опушено катранена бреза и бръмка сочна малина,екзотично овкусени с пикантен шафран. Сърцето е букет от мистични,пурпурни рози, смело декорирани със смолист бензоин и тръпчив здравец. В епицентърът на основата танцува възхитителният и страстен уд – нешлифованият диамант на ориенталската парфюмерия- в компанията на опушен тамян и обгръщаща дървесна амбра. Шлейфът е многопластов и изискан, докосващ креативността и интуицията.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи