+359 89 7977944
Juliette Has A Gun  Into The Void Luxury Collection

Juliette Has A Gun Into The Void Luxury Collection

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 75 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Into The Void от Juliette Has A Gun е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже,който стартира през 2016 г. Най-важният акцент е женско биле; средните нотки са орхидея и зърна от тонка; базовите нотки са амброксан,дърво Гваяк, папирус, пачули и кедър.

Парфюмът е определен като аромат с тъмна енергия.Във връхните нотки хармонично се смесва многопластов дървесен коктейл от есенции от Гваяк, папирус, пачули и кедър в комбинация с молекула норлимбанол и амброксаном. „Космическата течност със златно отражение“, както беше обявено, „след като се освободи, тя остава във въздуха като звезден прах в космоса чрез разширяване на своите гравитационни сили, невидими, но в същото време толкова примамливи“.

Композицията се отваря с интензивни акорди от сладник, оставяйки сърцето на сладострастна орхидея и зърна от тонка, докато основата е уплътнена с дърво от папирус, кедър, пачули, дърво Гваяк с молекули амброксан и нормибанол – изключително силен дървесен аромат с анималистична нотка и ярки нюанси на кехлибар.Забележително завладяваща и агресивно богата многопластова композиция ,плътно мека и подканваща сетивата към вълнуващи преживявания.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи