+359 89 7977944
Jo Malone Wood Sage& Sea Salt

Jo Malone Wood Sage& Sea Salt

Цена: 195 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

Wood Sage & Sea Salt от Jo Malone London е фужерен аромат за жени и мъже, лансиран през 2014 г. Носът зад този аромат е Кристин Нажел.
Wood Sage & Sea Salt невероятно деликатен, естествен и свеж унисекс парфюм, вдъхновен от уникалния аромат на английския бряг – дъждовен, ветровит, с мощни скали и огромни вълни, изпълващи въздуха със солени пръски и пикантния аромат на градински чай, растящ на брега. Необичайно леката композиция блести с всички нюанси на горчива, хрупаща морска сол, уханието на червени водорасли и богатството на пикантно-мускусни семена амбрета. Цялостното впечатление за неделимост с природата е подсилено от искрящата, тръпчива сладост на грейпфрута и благоуханния аромат на градински чай, които се усещат дълго време в изящната, магическа следа.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи