+359 89 7977944
JO MALONE ENGLISH OAK & HAZELNUT Cologne

JO MALONE ENGLISH OAK & HAZELNUT Cologne

Цена: 169 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

English Oak & Hazelnut от Jo Malone London е дървесен пикантен аромат за жени и мъже, лансиран през 2017 г. Носът зад този аромат е Ян Васние. Връхната нотка е лешник; средна нотка е кедър; базовата нотка е дъб.
English Oak & Hazelnut е уникален парфюм, пълен с мистерия и благородство, вдъхновен от легендарната Шеруудска гора с шумоленето на листата под краката и уханието на кората на вековни дървета. Тук расте хилядолетен дъб, криещ под короната си Робин Худ, заобиколен от мек ореол на слава и мистерия. Композицията се разкрива със свеж, кремаво-орехов, хрупкав аромат на зелени диви лешници. Сърцето е дървесно, тръпчиво и обгръщащо, ухаещо със звънлива иглолистна нотка прозрачен бял кедър, разкриващ тайните на горския гъсталак. В основата дъбови стърготини, предварително овъглени преди дестилация, за да се получи дъбово абсолю с дълбок, богат и опушен аромат, ни обвива в лек воал от топъл, струящ дим на есенни огньове. Шлейфът е истинска магия, като незабравима, прекрасна разходка из величествената дива гора в прохладата на изумрудения мъх.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи