+359 89 7977944
HERMES Un Jardin Sur La Lagune

HERMES Un Jardin Sur La Lagune

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Un Jardin Sur La Lagune от Hermès е ориенталски цветен аромат за жени и мъже ,който стартира през 2019 г. Парфюмеристът зад този аромат е Кристин Нагел.

Илюстрацията за опаковката на новия парфюм е подписана от известния босненски художник Safet Zec. Ароматът е замислен като жив, галещ, отличителен и малко носталгичен.

Un Jardin sur la Lagune ни води до Венеция и разкрива магията на скришно място зад каменна стена. Създателката използва флорални нотки на Магнолия и лилия заедно с морски и дървесни нюанси, за да разкрие тайна градина във водата. Историята разказва за мистериозна градина, която английски лорд построил върху водата, в лагуна във Венеция.

Ароматът съдържа нотки на магнолия, питоспорум, лилия , морски бриз, самфир, дървесни нотки.

 

Свързани продукти

HERMES Un Jardin Sur La Lagune
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDT

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи